Προώθηση

You are here

ΚΑΡΠΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Posted by:soulis

Θέλετε να είστε βέβαιοι ότι προσφέρετε ποιοτικές λύσεις για τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Κι εμέις το ίδιο. Για αυτό και η εταιρία Soulis παρέχει συσκευασίες υψηλής προστασίας που διατηρούν αναλλοίωτη τη φρεσκάδα, τη γεύση και την όψη.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ

Posted by:soulis

Στα φρούτα εποχής ταιριάζει μόνο το καλύτερο. Η σωστή συσκευασία είναι αυτό που τα συμπληρώνει. Απο το 1971, η εταιρία Soulis κατασκευάζει και παρέχει συσκευασίες για τα φρούτα και τα λαχανικά σας που τα διατηρούν σε άριστη κατάσταση, ώστε να φτάνουν φρέσκα και ζουμερά στον τελικό καταναλωτή.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΛΗΜΑ

Posted by:soulis

Το σταφύλι είναι ένα φρούτο που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Οι συσκευασίες της εταιρίας Soulis σας εγγυώνται ότι κάθε τσαμπί παραμένει ζουμερό και φρέσκο, ανεξαρτήτως εξωτερικών συνθηκών.

ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Posted by:soulis

Το ροδάκινο πρέπει να παραμείνει όπως είναι: ζουμερό και γευστικό. Είναι θέμα περιεχομένου, σίγουρα, αλλά όχι μόνο... μέγιστη σημασία έχει και το "περιτύλιγμα". Η Soulis -με την εμπειρία των 45 ετών της- ξέρει ακριβώς ποιά συσκευασία προστατεύει 100% τα φρούτα ή τα λαχανικά σας.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Posted by:soulis

Το κεράσι είναι ένα προϊόν που χρειάζεται ειδική μεταχειριση για να αναδείξει την ποιότητα του. Εκμεταλευτείτε όλες τις δυνατότητες του με όλες τις δυνατότητες συσκευασίας και προβολής, που σας προσφέρει η Soulis. Με εμπειρία που προέρχεται απο διαρκή έρευνα και πετυχημένες συνεργασίες 45 χρόνων, η Soulis προσφέρει πάντα την ιδανική πρόταση για την ανάδειξη του προϊόντος σας.

ΦΡΟΥΤΟ Η ΛΑΧΑΝΙΚΟ

Posted by:soulis

Η τομάτα είναι must. Must είναι και η ιδανική συσκευασια και προβολή της, ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη. Γι'αυτό εμπιστεύεστε τη SOULIS. Με εμπειρία που προέρχεται από διαρκή έρευνα και πετυχημένες συνεργασίες 45 χρόνων , η SOULIS προσφέρει πάντα την ιδανική πρόταση για την ανάδειξη του προϊόντος σας.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Posted by:soulis

Εκμεταλευτείτε όλες τις δυνατότητες της πατάτας με όλες τις δυνατότητες συσκευασίας και προβολής της , που σας προσφέρει η Soulis. Με εμπειρία που προέρχεται από διαρκή έρευνα και πετυχημένες συνεργασίες 45 χρόνων , η Soulis προσφέρει πάντα την ιδανική πρόταση για την ανάδειξη του προϊόντος σας.

PLAY IT SAFE

Posted by:soulis

Η Soulis προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο

Μην ψάχνετε αλλού. Με εμπειρία και εξέλιξη από το 1971 η Soulis είναι η κορυφαία και ασφαλέστερη επιλογή για υλικά και μηχανήματα συσκευασίας φρούτων και λαχανικών.

Pages

ΠΡΟΦΙΛ

Στην ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ πάμε ένα βήμα παραπέρα. Η ιδανική συσκευασία είναι αυτή που διατηρεί την άριστη κατάσταση του διατροφικού προϊόντος. Γι'αυτό οι ειδικοί μας αντιμετωπίζουν καθημερινά αυτή την πρόκληση, αναπτύσσοντας όχι απλά τη βέλτιστη αλλά την ιδανική συσκευασία.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Type your e-mail address and press "SUBSCRIBE"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Τηλ.:  +30 23810 82400 - 5
  • Φαξ.: +30 23810 82406, 9
  • mail: soulis@soulis.gr